Hakkında

Türkiye’nin birçok ilinde eğitim hayatımı sürdürdüm. Hayatımda özel yeri olan İzmir Atatürk Lisesi’nden 2018 yılında mezun oldum. Daha sonra Ankara Üniversitesi Tarih bölümünde okumaya başladım. Ancak bu bölümü 2020 senesinde bırakarak Hacettepe Üniversitesi Almanca Mütercim ve Tercümanlık bölümüne başladım. Buradan 2025 yılında mezun olacağım.

Lise yıllarından itibaren yazmaya ve bir şeyleri tasarlamaya hevesim oldu. Özellikle bir şeyleri kaydetmeyi ve bunları bir hikaye ile birleştirmeyi çok seviyorum.

Türkiye’nin siyasetinden oldum olası nefret ettim ancak bir o kadar da merakımı dindiremedim. Aslında siyasetin de çok kez kullandığı konularla ilgilendim. Tarih, ekonomi ve hukuk bu konulardan bazıları.

Şimdilerde merak ettiğim, ilginç bulduğum konuları araştırıyor ve alikaanozsahin başlığı altında yayınlıyorum.

Aynı zamanda traderjager ismi ile finansal okuryazarlığa yönelik eğitim içerikleri oluşturuyorum. Bunlar şimdilik sadece İngilizce.

Ayrıca yeni girişimim olan çevirçeviri üzerinde ekip arkadaşlarım ile çalışıyorum.

Projelerimle ilgili ayrıntıları Projeler sayfasında görebilirsiniz.

Hayat birçoğumuza göre birçok şeyi yapmak için kısa. Ama ben öyle düşünmüyorum. İnsan gerçekten istediğinde birçok şeyi yapabiliyor. Sadece işin gerektirdiği özeni göstermek ve zorluklara katlanmak gerekiyor.

Bir abimin dediği gibi

“Bazıları bu dünyaya izi takip etmek için gelir, bazılarıysa iz bırakmak için”

İzi takip etmekte zorlandığımı gördüğümde iz bırakmak zorunda olduğumu anladım. Burası da bu izi bırakmam için gerekli olan yer.

WordPress.com’da Blog Oluşturun.